Ellátás

Amikor életünk alkonyán, már olyan helyzetbe kerülünk, hogy az Otthonunk egyre kevésbé tűnik biztonságosnak akár Egyedül, akár Szeretteink körében is, akkor eljöhet egy kérdés: Hogyan Tovább? Valamelyik Idősek otthona? Vagy, az Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanház?

Az Idősek otthonába, a törvényben – szigorúan – meghatározott módon- és feltételekkel lehet bekerülni... Mit kínál – többek között – az Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanház?

  • Rövid várakozási időt,
  • Önállóságot és korához képest aktív életet,
  • Hotel szintű ellátást,
  • Rugalmas, egyénre szabott gondoskodást!

Ambrosia Haus Nyugdíjas Wellness Apartmanházunkban 28-32 m2-es alpeterületű, beépített konyhás, akadálymentes fürdőszobával kialakított, klimatizált, elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval ellátott erkélyes vagy kertkapcsolatos garzonlakások várják az ideköltözni szándékozókat!

Wellness

A hamarosan nyíló Wellness részlegünkben finn- és infraszauna, súlyfürdő, úszómedence és jakuzzi áll a lakóink rendelkezésére, minősített veresegyházi gyógyvízzel.

A Wellness részleghez kapcsolódik még, a fizioterápiás (tangentoros gyógykádakkal)- és az elektroterápiás (BEMER fájdalomcsillapító mágnesterápiás- és mozgásszervi eredetű fájdalmak esetén a TENS kezelésekkel)-, valamint a Gyógymasszázs- és a Gyógytorna szolgáltatásaink.
2023 © Ambrosia Haus. Minden jog fenntartva!
Weblapunk enteriőr képeket nem tartalmaz.
Kizárólag a nyugdíjasház valós fotóit