You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Nyugdíjasház szolgáltatás

  • Home
  • Nyugdíjasház szolgáltatás
Nyugdíjasház szolgáltatás

Nyugdíjasház szolgáltatás


Önmagukról nagyobbrészt gondoskodni képes lakóink számára a lehető leginkább autonóm életvezetést kínáló nyugdíjasház szolgáltatást nyújtjuk apartman házunkban ahol az egyszeri használati díj megtérítését követően a komfortos lakhatást, mint elemi szolgáltatást kínáljuk.

Hangsúlyos éppannyira az önállóság mint a biztonság, így a havi térítési díj fejében alapszolgáltatásainkat kínáljuk. Lakóink a szabadon választható szolgáltatások menüből szükségleteik, igényük, kedvük szerint szabadon választhatnak. Csupán kedvcsinálóként emeljük ki a kertészkedés lehetőségét, a belső és külsős rekreációs programokon való részvételt.

Apartman házunkban és a főépületben is 28-32 m2-es beépített konyhás, akadálymentes fürdőszobával kialakított klimatizált garzonlakások várják az ideköltözni szándékozókat.

Tavasszal nyíló wellness részlegünkben finn és infraszauna, súlyfürdő, úszómedence és jakuzzi áll lakóink rendelkezésére. A wellness részleg hozzáférhető minden lakónk számára, függetlenül attól, hogy mely csomagot veszik igénybe.

A wellness részleghez kapcsolódó tornateremben egyéni és csoportos torna, tánc és jóga lehetőséget biztosítunk.