You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Koronavírus

Latogatasi tilalom

Koronavírus


Bentlakóinkon és dolgozóinkon is rendszeresen koronavírus tesztet végzünk!

Apartmanjainkat és lakószobáinkat rendszeresen Ózongenerátorral fertőtlenítjük.

A járványhelyzet miatt sokak számára – szinte megoldhatatlan – probléma a krónikus betegséggel, demenciával küzdő hozzátartozó otthoni ápolása – gondozása, a kórházak a hatályos rendelkezésnek megfelelően a COVID-19 betegek biztonságos ellátása érdekében kapacitásaikat a járvánnyal kapcsolatos feladatokra csoportosítjuk át, az idősotthonokban felvételi zárlat van, így az oda várakozók beköltözésére jelenleg nincs lehetőség.

Sokak számára – akár átmeneti jelleggel – megoldást nyújthat panzió szolgáltatásunk, mivel nyugdíjas-házunk nem idősotthon, azaz nem intézmény, hanem olyan társasház, ahol bérlőink a biztonságos lakhatás mellett igénybe vehetik a házi gondozás-ápolás szolgáltatásainkat:

Nyugdíjasházunk jelenlegi lakói a veszélyhelyzet kezdete óta biztonságosan, a külső környezettől izoláltan élnek, rendszeres Covid teszttel igazoltan, nem hordozói a humánjárványt okozó vírusnak.

Munkatársaink maximális felkészültséggel védik lakóink egészségét, a szükséges fertőtlenítőszerek és az egyéni védőeszközök rendelkezésre állásán túl, mindnyájunk esetében elvégezzük a vírusra vonatkozó tesztet heti rendszerességgel és elvégezzük az előírt fertőtlenítéseket napi rendszerességgel, az Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanházban.

Beköltözőink esetében is, feltételül szabjuk (az ÁNTSZ előírása és utasítása szerint) a beköltözést megelőzően, kettő darab Covid teszt elkészítését (mely fontos, hogy mindkét esetben negatív legyen!), így kizárjuk a vírus behozatalának lehetőségét!

A jelenlegi veszélyhelyzetben szeretnénk szolgáltatásainkkal rendelkezésre állni, segítséget nyújtani mindazoknak, akik az idős családtagjaikról való gondoskodással megbíznak bennünket.

Várjuk érdeklődését: akár átmeneti jelleggel, akár tartósan szeretne biztonságot – gondoskodást – lehetőségek szerinti független és gondtalan életet biztosítani idős hozzátartozójának!