KORONAVÍRUS - AMBROSIA HAUS

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

KORONAVÍRUS

Amire büszkék vagyunk: az Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanházban még nem volt megbetegedés, a Covid 19 elnevezésű betegséget okozó pandémia első- és második szakaszában sem!

Bentlakóinkon és dolgozóinkon is rendszeresen koronavírus tesztet végzünk!

Apartmanjainkat és lakószobáinkat rendszeresen Ózongenerátorral fertőtlenítjük.

A járványhelyzet miatt sokak számára – szinte megoldhatatlan – probléma a krónikus betegséggel, demenciával küzdő hozzátartozó otthoni ápolása – gondozása, a kórházak a hatályos rendelkezésnek megfelelően a COVID-19 betegek biztonságos ellátása érdekében kapacitásaikat a járvánnyal kapcsolatos feladatokra csoportosítjuk át, az idősotthonokban felvételi zárlat van, így az oda várakozók beköltözésére jelenleg nincs lehetőség.
Sokak számára – akár átmeneti jelleggel – megoldást nyújthat panzió szolgáltatásunk, mivel nyugdíjas-házunk nem idősotthon, azaz nem intézmény, hanem olyan társasház, ahol bérlőink a biztonságos lakhatás mellett igénybe vehetik a házi gondozás-ápolás szolgáltatásainkat:

Az Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanház jelenlegi lakói a veszélyhelyzet kezdete óta biztonságosan, a külső környezettől izoláltan élnek, rendszeres Covid teszttel igazoltan, nem hordozói a humánjárványt okozó vírusnak.
Munkatársaink maximális felkészültséggel védik lakóink egészségét, a szükséges fertőtlenítőszerek és az egyéni védőeszközök rendelkezésre állásán túl, mindnyájunk esetében elvégezzük a vírusra vonatkozó tesztet heti rendszerességgel és elvégezzük az előírt fertőtlenítéseket napi rendszerességgel, az Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanházban.
Beköltözőink esetében is, feltételül szabjuk (az Országos Tisztifőorvos előírása és utasítása szerint) a beköltözést megelőzően, kettő darab Covid – PCR – teszt elkészítését (mely fontos, hogy mindkét esetben negatív legyen!), így kizárjuk a vírus behozatalának lehetőségét!

A jelenlegi veszélyhelyzetben szeretnénk szolgáltatásainkkal rendelkezésre állni, segítséget nyújtani Mindazoknak, akik az idős családtagjaikról való gondoskodással megbíznak bennünket.
Várjuk érdeklődését: akár átmeneti jelleggel-, akár tartósan szeretne biztonságot és gondoskodást, lehetőségek szerinti független- és gondtalan életet biztosítani idős hozzátartozójának!BIZTONSÁGOSAN MŰKÖDÜNK!
A veszélyhelyzet idején is fogadjuk a beköltözőket!


 
E-mail: info@ambrosiahaus.eu
Telefon: +36 20 36 88 072
Weblapunk valósagot tükrözi, enteriör képet nem tartalmaz
Minden jog fenntartva Ambrosia Haus ©
Weblap szerkesztés készítés: ingatlan9@gmail.com
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz