You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

"Intelligens ház"

  • Home
  • "Intelligens ház"
Intelligens ház

"Intelligens ház"


Egyedülálló Komplex Intelligens Rendszert működtetünk házunkban, mely az ellátás biztonságát garantálja elsősorban oly módon, hogy lakóink senior okosórát viselnek, melynek segítségével az alap-életjelenségek megfigyelésén túl sérülés, rosszullét, egyéb veszély esetén közvetlen vészjelzést tudnak leadni, de a készülék arra is képes, hogy az életjelenségek kritikus romlása esetén automatikus jelzést adjon.

A senior okosóra rendszer szintű használata rendkívül hatékonnyá teszi a napi gondozást, ápolást, hiszen a folyamatos állapot monitorozás lehetővé teszi, hogy szükség esetén azonnali információk alapján történjen beavatkozás. Az alap-életjelenségek megfigyelése úgy mint pulzusszám, vérnyomás, mozgásaktivitás, ettől a rendszertől függetlenül is megtörténik napi szinten, azonban nagy előnye az automatizálásnak, hogy nem csak a vizsgálat időpontjában kapott eredményekre tud támaszkodni az ápoló, hanem folyamatosan rendelkezésére állnak a tájékoztató jellegű adatok.

Minőségbiztosítási és minőségirányítási szempontból lényeges eleme a rendszernek a mindenki számára biztosított tablet/okostelefon melyen a szolgáltatások megrendelése, az ápolási gondozási igény bejelentése, az étkezések rendelése éppúgy elvégezhető, mint a rekreációs programokra történő jelentkezés, valamint a ház vezetősége számára visszajelzés, ötletek, kérések továbbítása.

Fontosnak tartjuk, hogy a 21. századi technológiai fejlődést követve, szolgáltatásaink is bővüljenek, minőségben erősödjenek. Ehhez elengedhetetlen az olyan típusú eszközök használata, melyek a szolgáltatások igénybevételét egyszerűsítik, komfortosabbá teszik felhasználóik számára a napi ügyvitelt. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy egy belső rendszeren keresztül mindenki egyénileg határozza meg azokat az igényeket, melyek számára a lehető legteljesebbé teszik a mindennapokat. Magától értetődő, hogy a lehetőség éppúgy adott arra is, hogy személyesen történjen meg mindez, annak függvényében, hogy lakóink melyik megoldást tartják ideálisnak.

Intelligens rendszerünk minden szempontból megfelel a GDPR szabályozásnak. Adatokat kizárólag az adatot birtokló hozzájárulásával kezelünk.