DEMENS GONDOZÁS - AMBROSIA HAUS

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

    
DEMENS GONDOZÁS

Hogy mit jelent egy Demenciával élőt, napi szinten gondozni? Nem kell elmagyarázni azoknak, akik mindennapjaik során ezt tapasztalatból ismerik.
Az Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanház célja nem az, hogy a mintegy „hordozhatatlan terhet” jelentő szülőt-, hozzátartozót a család „letehesse”, hanem a demenciával élő számára a megmaradt készségei- és képességei szerint, a legjobb élet lehetőségét nyújtsuk!   
Másoktól eltérően elsősorban – de, nem kizárólag – súlyos demenciával élőket is fogadunk, hiszen az Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanház adottságai lehetőséget biztosítanak nem csak a lakóink megőrzésére, hanem az életminőségük – lehetőség szerinti – legmagasabb szinten tartására is. Ugyanakkor, a romló állapotuk- és a társult betegségeik sem zárják ki, hogy élethosszig gondoskodjunk róluk!   
Az Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanház ápolói a lehető legtovább próbálják megőrizni a gondozottaink mobilitását. Kíméletesen mozgatják- és fürdetik a törékeny betegeinket, a lehető legtovább megakadályozva ezáltal a fájdalmas felfekvések kialakulását. Ennek ellenére is – bizonyos alapbetegségek és egyéb hajlamosító tényezők esetén – a felfekvések kialakulása elkerülhetetlen. Ilyenkor azonban, az Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanházban sokat segíthet a speciális terápia és az intelligens kötszerek használata.  
Az Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanházban igyekszünk minden lakónkat – az alapbetegségéhez mérten elvárható – maximális önállőságra motiválni. Ebbe természetesen beletartoznak a minden nap – délelőtt és délután – megtartott foglalkozások, amelyek tartalmas- és hasznos időtöltést biztosítanak lakóink számára. Az étkezések, lehetőség szerint nem a szobákban, hanem a közös étkezőben zajlanak. Ezzel is erősítve lakóink – az egyébként is gyengülő – szociális kapcsolatait.  
Az Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanház Demens osztályán – teljesen egyedülálló módon – virtuális kapcsolattartási lehetőséget biztosítunk oly módon, hogy a távol élő hozzátartozó webkamera segítségével (néhány, ápolási- és gondozási folyamat kivételével), a világ bármely pontjáról bepillanthat, a Nálunk lakó rokona mindennapi életébe! Garantáljuk ennek diszkrécióját: nevezetesen, mindenki kizárólag a saját hozzátartozóját láthatja.

 
E-mail: info@ambrosiahaus.eu
Weblapunk valósagot tükrözi, enteriör képet nem tartalmaz
Minden jog fenntartva Ambrosia Haus ©
Weblap szerkesztés készítés: ingatlan9@gmail.com
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz