You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Demens gondozás

  • Home
  • Demens gondozás
Demens gondozás

Demenciával küzdőkről történő gondoskodás


Hogy mit jelent demenciával élőt napi szinten gondozni, nem kell elmagyarázni azoknak, akik mindennapjaik során ezt tapasztalatból ismerik.

Célunk nem az, hogy a mintegy hordozhatatlan terhet jelentő szülőt, hozzátartozót a család „letehesse” hanem a demenciával élő számára megmaradt készségei és képességei szerint a legteljesebb élet lehetőségét nyújtsuk.

Másoktól eltérően elsősorban, de nem kizárólag súlyos demenciával élőket fogadunk, hiszen a ház adottságai lehetőséget biztosítanak nem csak a lakók megőrzésére, hanem az életminőség lehetőség szerinti legmagasabb szinten tartására is ugyanakkor a romló állapot és társult betegségek sem zárják ki, hogy élethosszig gondoskodjunk lakóinkról.

A demens részlegen teljesen egyedülálló módon, virtuális kapcsolattartási lehetőséget biztosítunk oly módon, hogy a távol élő hozzátartozó, webkamera segítségével, néhány ápolási és gondozási folyamat kivételével, a világ bármely pontjáról bepillanthat nálunk lakó rokona mindennapi életébe. Garantáljuk, ennek diszkrécióját, nevezetesen mindenki kizárólag a saját hozzátartozóját láthatja.