BEKÖLTÖZÉSI INFÓK - AMBROSIA HAUS

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

    
BEKÖLTÖZÉSI FELTÉTELEK

- Egyszeri befizetés nélkül

egy- és kétágyas erkélyes lakószobáink vannak, ahol az akadálymenetes fürdőszoba bent van. Ez az ellátásunk napidíjas: egészségi állapottól/gondozási szükséglettől függ: 15.000Ft-tól/nap/fő A szerződés lehet Átmeneti (3+3 hónap) -, vagy Élethosszig tartó időtartamú.
 
- Egyszeri befizetéssel

kétszemélyes lakószoba esetén (Élethosszig tartó szerződéssel), az egyszeri befizetés összege 9.000.000 Ft (amelyet lehet egy-, vagy több részletben is befizetni). A fizetendő havidíj (Teljes ellátással- és gondozással/ápolással)          összege 2x220.000 Ft/hó/Házaspár.
 


földszinti- kertkapcsolatos/ emeleti-erkélyes apartman (Szoba+konyha+Fürdő-Wc)) esetén (Élethosszig tartó szerződéssel), az egyszeri befizetés összege 12.000.000 Ft (amelyet, lehet egy-, vagy több részletben is befizetni). A fizetendő havidíj összege (Teljes ellátással/gondozással) 270.000 Ft/hó/1 fő. Házaspárok esetén pedig, 2x220.000 Ft/hó/Házaspár.
 
- Továbbá

Van lehetőség: átmeneti/próba beköltözésre, ennek díja egészségügyi állapottól/gondozási szükséglettől függ: 15.000,-Ft-TÓL/nap/fő
Időtartam: minimum 1 hónap
 
Bármelyik szerződés esetében, 30 nap próbaidő kerül rögzítésre. Az árak - többek között - tartalmazzák a gyógytornát, gyógymasszázst és a fizioterápiás kezeléseket (heti rendszerességgel) valamint, a napi (délelőtti és délutáni) foglalkoztatásokat is!

A beköltözéshez szükség lesz:   

a kitöltött jelentkezési lapra visszaküldésére

a kitöltött egészségi állapotra vonatkozó adatok visszaküldésére

egy negatív széklet-labor eredmény,

egy negatív mellkas-átvilágítás eredmény,

a 3 db Oltásáról szóló igazolásra.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:
(kattintson a szövegre, egy új lap nyílik, utána „Fájl” aztán „Letöltés” menü alatt LETÖLTHETŐEK) 

 
E-mail: info@ambrosiahaus.eu
Weblapunk valósagot tükrözi, enteriör képet nem tartalmaz
Minden jog fenntartva Ambrosia Haus ©
Weblap szerkesztés készítés: ib1.hu
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz